Kvalité

Alla ska ha en bra dag...

Utforska hur vi på Imera kontinuerligt arbetar med och förbättrar kvaliteten på våra tjänster för att möta och överträffa dina förväntningar. Varje dag dedikerar vi oss till att höja standarden för det stöd och den omsorg vi erbjuder, allt för att du ska känna dig trygg och väl omhändertagen.

People talking in a group
Säkrad Kvalitet

Kvalitet utöver krav

På Imera nöjer vi oss inte med att bara uppfylla myndigheternas krav. Vi implementerar ytterligare processer och rutiner som säkerställer en nivå av kvalitet i allt vi gör, för att garantera att din upplevelse med oss är så positiv och stödjande som möjligt.
Socialstyrelsen har idag publicerat en skrivelse för hur man kan arbeta med utmanande beteenden inom LSS.
https://www.socialstyrelsen.se/globalassets/sharepoint-dokument/artikelkatalog/kunskapsstod/2015-12-3.pdf Imera har sedan hösten 2023 påbörjat en utbildning för detta, som digitalt stöd används Signifikans.

Bestående kvalitet

Vårt arbete bakom kulisserna

Regelbunden Uppföljning

Genom systematiska och frekventa uppföljningar övervakar och utvärderar vi kvaliteten på våra tjänster, vilket möjliggör snabb respons och omedelbara förbättringar vid behov.

Kontinuerlig Utbildning

Vi investerar i regelbunden och omfattande utbildning för vår personal, säkerställande att varje teammedlem är utrustad med den senaste kunskapen och bästa praxis inom området.

Feedback och Förbättringar

Vi värdesätter och agerar proaktivt på feedback från både kunder och personal. Denna öppenhet för insikter och förslag möjliggör ständig förfining och förbättring av våra tjänster.

Bestående kvalitet

Kvalitetsarbete som gör skillnad med omfattande insatser

På Imera går kvalitetsarbete hand i hand med vår dagliga verksamhet. Vår passion är att erbjuda tjänster som överträffar standardkraven genom att noggrant överväga och utvärdera varje process och beslut. Genom kontinuerligt förbättringsarbete skapar vi en miljö där kvalitet och omtanke samverkar, vilket direkt främjar din livskvalitet och välbefinnande.

Säkrad Kvalitet
Team

Vårt dedikerade team

Träffa det engagerade Imera-teamet! Varje person bidrar med unika färdigheter för att erbjuda bästa möjliga service.

Christer Lööv
VD/ägare
Frida Lind
VC/SSK/ägare
Camilla Svanström
Föreståndare/HR

Vi ser fram emot att höra från dig

Intresserad av att veta mer? Vi svarar gärna på dina frågor och ger dig all information du behöver. Ta steget och kontakta oss idag!

Kom i kontakt
Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till att cookies lagras på din enhet för att förbättra webbplatsnavigering och analysera användningen av webbplatsen.